Glad sommar!

Paula Salmi/ juni 22, 2017/ Okategoriserade/ 0 comments

ILS on työskennellyt kiireellä aina kesäloman alkuun asti. Keväällä kerättyä aineistoa on koodattu ja saatuja tuloksia on analysoitu alustavasti kesäkuussa. Aineistoa on kertynyt todella hienosti keväällä sekä lukuvuoden aikana. Kiitämme lämpimästi kaikkia mukana olleita kouluja ja opettajia sekä muuta henkilökuntaa tähän astisesta hyvästä yhteistyöstä!

ILS toivottaa kaikille hyvää kesää!

ILS har haft bråda dagar ända till semestern. Vi har matat in vårens material och utfört preliminära analyser i juni. Vårens och läsårets datainsamling har gått riktigt bra. Vi vill rikta ett varmt tack till alla skolor och lärare samt annan personal för det goda samarbetet så här långt!

ILS önskar er alla en trevlig sommar!

Tilastotieteilijämme Jari analysoi kerättyä tietoa yhdessä Luki-puolen hankkeenvetäjän Paulan kanssa / Vår statistiker Jari analyserar data tillsammans med Läs-sidans projektledare Paula

Share this Post

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*
*